Life Extension

life extension

Life Extension is een merk dat al is opgericht in 1980, maar de oprichters houden zich vanaf de jaren zestig al bezig met onderzoek op het gebied van anti-verouderingsproducten. Het doel van Life Extension is dan ook om meer controle te krijgen over het verouderingsproces en daartoe zijn verschillende producten ontwikkeld in de vorm van supplementen en verzorgingsproducten. Gezond worden en blijven tot op hoge leeftijd is het strevenLife Extension is een bedrijf met meer dan 350 verschillende voedingssupplementen op de markt. Ieder supplement is volledig opgebouwd uit natuurlijke producten. Life Extension vindt het belangrijk dat de klanten weten wat ze krijgen. Ook vindt het bedrijf natuur heel belangrijk en zal het nooit onnodig complete stukken natuur verwoesten om een supplementen te produceren. Kwaliteit staat bij Life Extension in een hoog vaandel en het bedrijf doet dit al meer dan vijftien jaar met groot succes. 

Life Extension biedt premium kwaliteit supplementen

LifeExtension is een Amerikaans merk met bijzondere supplementen-formules met veelal gepatenteerde ingrediënten dat sinds 1980 op de markt wordt gebracht door de Life Extension Foundation. Deze non-profit organisatie stelt zich ten doel om iedere (gezondheids)methode te onderzoeken en te promoten die het menselijk leven kan verlengen. 

Life Extension gebruikt alleen vitaminen en andere ingrediënten van premium kwaliteit die voldoen aan de hoogste standaards en criteria. De ruwe materialen komen hoofdzakelijk uit de Verenigde Staten zelf, Japan en Europa. Life Extension gebruikt geavanceerde analyse methode, zoals de high-performance vloeistofchromatografie en gaschromatografie / massaspectrometrie om de werking en zuiverheid van de producten te garanderen.

Veilige producten

Alle supplementen van Life Extension zijn goedgekeurd door de FDA. Dit betekent dat de supplementen in Amerika veilig te gebruiken zijn. Daarnaast wordt er bij Life Extension regelmatig onderzoek gedaan en is de wetenschap erg belangrijk. De medewerkers van Life Extension willen immers niet dat hun klanten iets krijgen dat onveilig of slecht voor hen is. Ook bij het inpakken wordt er goed opgelet en is hygiëne erg belangrijk. 

Vegetarisch en glutenvrij

Veel van de supplementen van Life Extension zijn vegetarisch en glutenvrij. De capsules zijn vaak niet gemaakt van gelatine en daardoor gewoon te gebruiken als je vegetarisch of zelfs veganist bent. Ook is er dus de garantie dat er geen gluten in de supplementen van Life Extension zitten. 

Welke supplementen zijn er van Life Extension?

Life Extension heeft allerlei verschillende supplementen. Met het ruime aanbod is er voor ieder wat wils. Zo is er bijvoorbeeld visolie, zink, vitamine D3, vitamine K en multivitamie te koop. En bij al deze producten wordt dezelfde kwaliteit gewaarborgd. Ook is het zo dat de ontwikkeling nooit stil staat.

 

9 artikel(en)

per pagina

9 artikel(en)

per pagina