Innerwave Detox kuren

innerwave

Wat is Innerwave?

A new wave of life!

Energiek, vrolijk, sterk, fit, slank, gezond en gelukkig door het leven, dat willen we allemaal, nietwaar? Onhaalbaar? Helemaal niet! Echter, de welvaart, de prestatiegerichte maatschappij en ons drukke bestaan werken een gezonde levensstijl tegen. We hebben moeite met het vinden van een goede balans tussen lichaam en geest. Door de drukte kiezen we vaak voor gemak. Junkfood, kant-en-klaar maaltijden en bewerkt voedsel zijn haast niet meer weg te denken uit de koelkast. Ook het sporten / bewegen schiet er nog al eens bij in. Met alle gevolgen van dien. Herkenbaar? Is de fut er wat uit? Mogen er wel wat kilo’s af en energie bij?

Innerwave wheel of fortune

Kom in actie! Reset body & mind. Let’s Innerwave!

Innerwave geeft je de handvatten voor ‘a new wave of life’. Op inspirerende en motiverende wijze leer je jezelf een gezonde levensstijl aan. Een levensstijl die vol te houden is, omdat het 100% natuurlijk is én afgestemd op jouw lichaam. Weg met die uitputtende crash diëten, ‘jojo-effect’ en niet vol te houden eetpatronen. Dag overtollige kilo’s, futloosheid en (ouderdom)kwaaltjes. Wij maken gezondheid simpel en een gezond en energiek leven toegankelijk. Innerwave is hét gezondheidsprogramma dat op eenvoudige maar uitermate doeltreffende en enthousiaste wijze lichaam en geest reinigt.

Door detox te combineren met gezonde voeding en de juiste hoeveelheid beweging zal jij het ook ervaren. Je voelt je als herboren. Energieker, gezonder, frisser en lichter. Je schreeuwt het uit: I’M ALIVE!

Het Innerwave concept

Het 100% natuurlijk gezondheidsprogramma dat zich de afgelopen jaren meer dan bewezen heeft, is uitermate toegankelijk én simpel: een krachtige body & mindreset – bestaande uit drie essentiële elementen:

 1. DETOX; Een gezuiverd lichaam door de Innerwave detox kuur(reizen)
 2. EAT; Gelukkig en gezond door de voedingscoaches, workshops, supplementen & voedingstips van Innerwave
 3. PLAY; ‘In shape’ door jouw persoonlijke trainingsschema & personal coaching

Innerwave formule

Wat is de kracht van Innerwave?

De basis en het succes van het Innerwave concept zit voor het grootste deel in de Detox fase. De Innerwave Detox Kuur helpt je met het zuiveren van lichaam én geest. Sporen en klachten van een ongezonde levensstijl worden grondig aangepakt en stap voor stap uitgewist. Voor velen vormt de Detoxkuur, in welke vorm en intensiteit dan ook, hét startpunt op weg naar een gezonder en energieker leven. Want, eenmaal ervaren wat een gezond en schoon lichaam met je doet, wil je niets liever dan dit vasthouden. Om je hierbij te helpen biedt Innerwave daarom een totaalconcept. Door Detox te combineren met gezonde voeding en de juiste hoeveelheid beweging – afgestemd op jouw lichaam – voel ook jij je binnen de kortste keren én voor de lange termijn als herboren. Alive and kickin!

On a personal note (Bas - eigenaar van deze webshop) : Het klinkt natuurllijk allemaal heel mooi maar ik kan je uit eigen ervaring vertellen dat Innerwave mijn leven heeft verandert. Ook ik werd geplaagd door werkdruk, te weinig bewegen (een webshop runnen is vooral zittend werk kan ik je vertellen, lange dagen , achter de computer) en niet altijd even goed eten. Daarnaast heb ik in 2016 een ongeluk gehad (geschept door een pizza koerier op de scooter) waardoor ik niet alleen lichamelijk maar ook geestelijk (zware hersenschudding) stond voor een paar uitdagingen. Na een lange herstel priode had ik een punt nodig in mn leven om het roer om te gooien, een eikpunt dat ik wilde gebruiken om mn leven en levensstijl weer de goede kant op te sturen. Dit heb ik gedaan door een Innerwave kuur te beginnen. Het was even pittig in het begin (was een stevige koffie drinker) maar 1maal begonnen en doorgezet ben ik echt super blij met het resultaat. Niet alleen van het resultaat van de detox kuur zelf maar ook vooral wat de kuur heeft verandert in mn leven. Ik ben na de kuur namelijk niet gestopt en terug gevallen in mn oude levensstijl maar heb de lijn doorgetrokken en sta nu een stuk sterker en gezonder in het leven. En het gekke is,.... is mis het nieteens,... de kopjes koffie (nu nog maar 1 ipv de 15 die ik er dronk) , geen koek of andere zoetigheid, niet meer teveel opscheppen om vervolgens alles toch op te eten. Ik heb weer zin om te sporten, en zie mn lichaam weer veranderen in het lichaam dat ik had toen ik nog op niveau aan Muay Thai deed.  Het is werkelijk de beste stap die ik heb gemaakt afgelopen jaar,....  Heb jij ook zo'n eikpunt nodig of wil je gewoon je jaarlijkse detox kuur doen dan raad ik je de Innerwave kuur ten zeerste aan ,.. :)

4 artikel(en)

per pagina

 • Innerwave Detox kuur - Basis zonder Spoeling

  De welvaart, de prestatiegerichte maatschappij en ons drukke materialistische bestaan begint haar tol te eisen.

  Junkfood, kant-en-klaar maaltijden en bewerkt voedsel zijn haast niet meer weg te denken uit de koelkast.

  Het resultaat: we worden zwaarder, vermoeider en leven ongezonder. Met alle gevolgen van dien. Tijd voor een body & mind reset. Let’s detox!

  Inhoud:
  €  134,95
 • Innerwave Detox kuur - Intensief met klysma

  • Detox kuur is eenvoudig thuis in alle privacy te volgen
  • Veilig en betrouwbaar
  • 100% kwalitatief hoogstaande natuurlijke voedingssupplementen
  • Uniek en bewezen concept
  • Aantrekkelijk geprijsd en zeer compleet
  • Uitgebreide kuurbeschrijving en gebruiksaanwijzing

  De Innerwave detox kuur bestaat uit de fases voorbereiden, kuren en weer opbouwen. Het complete detox pakket bestaat uit darmreinigende en darmfunctie herstellende producten, inclusief een thuisklysmaset en een gedetailleerd kuurboekje als duidelijke handleiding. Tijdens de kuurweek zijn één à twee dagelijkse darmspoelingen met lauwwarm water van essentieel belang om de vrijgekomen gifstoffen in de darmen optimaal te kunnen verwijderen. In het kuurboekje wordt stap voor stap zeer duidelijk uitgelegd hoe de detox kuur in 5 dagen thuis dient te worden gevolgd en hoe men zichzelf eenvoudig de darmspoelingen kan geven.

  Inhoud:
  €  174,95
 • Innerwave Lichte detoxkuur (1-3 sapdagen)

  Lichte detoxkuur voor het ervaren wat een lichte reiniging al met je lichaam doet!
  Tijdens deze korte kuur eet je gedurende 10 dagen zeer licht en met name plantaardig. Voeding als zuivel, suiker, dierlijke producten, koffie, alcohol, zout wordt vermeden. Halverwege de kuur volg je naar wens 1 tot 3 sap/smoothie dagen.

  Inhoud:
  €  99,95
 • Innerwave Lichte detoxkuur (5-7 sapdagen)

  De Innerwave Wellnesskuur zonder darmspoelingen bestaat uit de fases voorbereiden, kuren en weer opbouwen. De complete set bestaat uit 6 darmreinigende en darmfunctie herstellende producten en een gedetailleerd kuurboekje als duidelijke handleiding. In het kuurboekje wordt stap voor stap zeer duidelijk uitgelegd hoe de kuur op een juiste wijze dient te worden gevolgd.

  • 6 darmreinigende en darmfunctie herstellende producten
  • een gedetailleerd kuurboekje als duidelijke handleiding
  • op weg naar een gezond, fit en vitaal lichaam:
  Inhoud:
  €  129,00

4 artikel(en)

per pagina