SNELLE VERZENDING
VEILIG BETALEN
SPAAR VOOR EXTRA KORTING
GRATIS VERZENDING BOVEN €55,-*
ONZE KLANTEN GEVEN ONS EEN 8,8

Hennepzaad

Hennepzaad achtergrond

hennepzaadHennepzaad zaad is de vrucht van de canabis plan die al millenia wordt verbouwd in het Midden Oosten en Azie voor zijn vezels. Het heeft een notige smaak die vergelijkbaar is met zonnebloempitten.

Hennepzaad kan op veel verschillende manieren worden gebruikt en bevat meestal geen significante hoeveelheid THC. De naam hennep komt van het oud-Engelse hænep.

 

Hennepzaad werking

Hennepzaad heeft door zijn bestandsdelen een hoop positieve kanten. Hennep zaad bevat bijzonder veel gezonde vetten (omega 3 en omega 6) die zorgt weer voor een lagere cholesterol en gezonde bloedsomloop. Hennep zaad zit ook vol met eiwitten wat bijdraagt aan een gezond dieet voor mensen die minder dierlijke producten eten. Ook helpt dit bij mensen die willen afvallen om de honger te stillen. Ten slotte, bevat hennep zaad een hoop globulins die de algemene gezondheid van het zenuwstelsel bevorderen.

Werkzame stoffen

Hennepzaad zaad bevat een aantal vitamines en mineralen, te weten: pro-vitamine A, vitamine C, calcium, ijzer, magnesium, sodium en zink.

6 artikel(en)

per pagina

6 artikel(en)

per pagina