SNELLE VERZENDING
VEILIG BETALEN
SPAAR VOOR EXTRA KORTING
GRATIS VERZENDING BOVEN €55,-*
ONZE KLANTEN GEVEN ONS EEN 8,8

Tarwegras

Tarwegras achtergrond

tarwegrasTarwegras is een jonge groene spriet voordat deze uitgroeit tot graan. (Tarwe)gras is het basisvoedsel van het dierenrijk. Een shot tarwegras staat gelijk aan een kilo verse groente wat betreft de hoeveelheid chlorofyl.


Tarwegras is verkrijgbaar in verschillende varianten: tarwegras poeder, tarwegras capsules, tarwegras tabletten, vers tarwegras en tarwegras zaden om zelf te kweken.

Tarwegras werking

Tarwegras detoxificeert. De groene sprieten zitten stampensvol met chlorofyl in combinatie met tig vitamines en mineralen. Het ontgift lever, darmen en nieren, zuivert het bloed, verhoogt de weerstand, verjongt de huid, bevordert het metabolisme, en gaat ouderdomsverschijnselen tegen.

Werkzame stoffen

Tarwegras bevat een hoop vitamines en mineralen. Zo bevat het de vitamines: pro-vitamine A, vitamine B1, vitamine B2, vitamine B3, vitamine B5, vitamine B6, vitamine C, vitamine E, en vitamine K. Mineralen bevat tarwegras ook, te weten: Calcium, Fosfor, IJzer, Jodium, Kalium, Kobalt, Koper, Magnesium, Mangaan, Selenium, en Zwavel.

7 artikel(en)

per pagina

7 artikel(en)

per pagina