SNELLE VERZENDING
VEILIG BETALEN
SPAAR VOOR EXTRA KORTING
GRATIS VERZENDING BOVEN €55,-*
ONZE KLANTEN GEVEN ONS EEN 8,8

Gerstegras

Gerstegras achtergrond

gerstegrasGerstgras heeft een interessante geschiedenis. De herstellende krachten van gerstegras is voor het eerst ontdekt door de Japanse arts en farmaceutisch onderzoeker dr. Yoshide Hagiwara. Door zijn werk met chemicalien wij hij ernstig ziek op 38-jarige leeftijd. Na meerdere geneesmiddelen paste hij de Chineze geneeskracht toe en kwam na 10 jaar onderzoek met 300 groene planten op de jonge groene bladeren van het gersteplantje terecht. Hiermee werd hij een autoriteit op het gebied van de voedingsleer.

Gerstegras werking

Gerstegras bevat levende enzymen, chlorofyl en fytochemicaliën deze zijn goed om bijvoorbeeld te detoxen. Verder werkt gerstegras goed tegen immuniteitsziekten, degeneratieve ziekten zoals hoge bloeddruk, arteriosclerose, hart- en vaatziekten, en kanker.

Werkzame stoffen

Gerstegras bevat de volgende vitaminen: pro-vitamine A, vitamine B1, vitamine B2, vitamine B3, vitamine B5, vitamine B6, vitamine B11, vitamine B12, vitamine C, en vitamine E. Ook bevat gerstegras bijzonder veel mineralen, te weten: Calcium, Chroom, Koper, Jodium, IJzer, Magnesium, Mangaan, Fosfor, Zink, en Zwavel.

9 artikel(en)

per pagina

9 artikel(en)

per pagina