SNELLE VERZENDING
VEILIG BETALEN
SPAAR VOOR EXTRA KORTING
GRATIS VERZENDING BOVEN €55,-*
ONZE KLANTEN GEVEN ONS EEN 8,8

Maqui

Maqui achtergrond

maquiMaqui is de korte naam voor de maqui bes. Maqui is een glimmend donkerpaarse bes. De bes groeit langs het Andesgebergte in een gebied dat strekt van Zuid-Chili tot aan Antarctica. Van de bes is recentelijk ontdekt dat het een hogere anti-oxidante waarde (ORAC) heeft dan welke vrucht tot nu toe onderzocht. Deze hoge ORAC komt doordat de bes uitzonderlijk veel polyfenolen en anthocyanen bevat. Polyfenolen en anthocyanen goed kunnen beschermen het lichaam tegen vrije radicalen die schade aan cellen en organen veroorzaken.

Maqui werking

Maqui heeft bijzonder veel werkingen. De maqui bes: bevordert het energieniveau, vermindert de eetlust, meer kracht en stamina, versterkt het immuunsysteem, gaat veroudering tegen, geeft cardiovasculaire kracht en ondersteunt zodoende een gezond hart, ondersteunt gezonde bloedsuikerspiegel, zorgt voor een lagere bloeddruk, LDL Cholesterol niveaus zakken, geneest algemene kwalen als maagzweren, keelpijn, diarree, en koorts. Meer onderzoek is nodig, maar er wordt zelfs beweerd dat maqui helpt om kanker te verkomen.

Werkzame stoffen

Maqui heeft bijzondere anti-oxidanten, zoals polyfenolen en anthocyanen. Daarnaast bevat maqui ook een aantal vitamines en mineralen, te weten: pro-vitamine A, vitamine C, Calcium, IJzer en Sodium.

7 artikel(en)

per pagina

7 artikel(en)

per pagina