Baobab

baobab

De belangrijke gezondheidsvoordelen van baobab zijn zeer divers.

De oudste en meest majestueuze bomen ter wereld vallen in een heel bijzonder geslacht genaamd Adansonia, beter bekend als baobabbomen. Hoewel er negen verschillende soorten van deze bomen zijn verspreid over Madagaskar, Afrika, Australië en andere delen van Zuid-Azië, zijn ze allemaal nauw verwant en delen ze dezelfde kenmerken. Het zijn enorme angiosperm-bomen, met radii van meer dan 150 voet en soms meer dan 50 voet hoog. De baobabvrucht krijgt echter vaak minder aandacht dan zou moeten, omdat deze vrucht al generaties lang door sommige culturen als een superfruit wordt beschouwd. De populariteit van baobabfruit en het samenstellende poeder is de afgelopen jaren toegenomen vanwege de hoge concentraties aan voedingsstoffen en mineralen die het bevat.

Baobabfruit

Het baobab poeder kan worden geconsumeerd als een supplement, maar wordt ook gebruikt als verdikkingsmiddel in bepaalde culinaire bereidingen, terwijl de bladeren, die ook vrij voedingsrijk zijn, worden beschouwd als een bladgroente en soms worden geoogst voor hun essentiële oliën. Baobab fruit is ongeveer 3 lbs en lijkt op een kokosnoot, met een scherpe smaak. Hierdoor is het al duizenden jaren populair als natuurlijk voedingsproduct. 

1 artikel(en)

per pagina

 • Big Food Baobab Poeder Bio - 1kg Small Bulk

  BIGFOOD

  Baobab Poeder organic  1kg - Small Bulk verpakking voor de kleine grootgebruiker of de grote kleingebruiker
  plent Baobab poeder komt van de oudste en meest majestueuze bomen ter wereld: Adansonia, beter bekend als baobabbomen.
  plent Een portie baobab poeder van 100 gram bevat tot 500 milligram vitamine C. Baobab poeder bevat ook calcium, ijzer, koper, magnesium, kalium, natrium en goud.
  plent De hoogste kwaliteit voor groothande;sprijs 

  Inhoud: i kg

  Normale prijs: €  31,95 -20%

  Aanbieding: €  25,55

  Niet in voorraad

1 artikel(en)

per pagina