SNELLE VERZENDING
VEILIG BETALEN
SPAAR VOOR EXTRA KORTING
GRATIS VERZENDING BOVEN €55,-*
ONZE KLANTEN GEVEN ONS EEN 8,8

Bijenpollen

Bijenpollen achtergrond

bijenpollen

Bijenpollen is stuifmeel dat wordt verzameld door bijen. Stuifmeel is een bijzonder fijn poeder dat in een bloem het mannelijk deel vormt. Bijen verzamelen dit en voegen er wat nectar aan toe. In de bijenkorf wordt het ingezet als een opbouwvoedsel voor de gehele bijenpopulatie inclusief de koningin.


Stuifmeel is al duizenden jaren een steunpilaar van de traditionele Chinese geneeskunde.

Bijenpollen werking

Bijenpollen worden ook wel beschreven als het perfecte voedsel en dat is niet gek. Het werkt cholesterol verlagend, het zorgt voor een betere genezing, gaat virusinfecties en verkoudheden tegen. Verder is het ook goed voor chronische aandoeningen zoals artrose, artritis, allergieën, en nieraandoeningen. Naast dat alles werkt bijenpollen ook als stimulans voor celvernieuwing, verhelpt het spijsverteringsproblemen, en remt het longontsteking.

Werkzame stoffen

Bijenpollen bevatten een hoop vitaminen te weten: pro-vitamine A, vitamine B1, vitamine B2, vitamine B3, vitamine B5, vitamine B6, vitamine B8, vitamine B12, vitamine C, vitamine D, vitamine E, en vitamine K. Tevens zitten er heel erg veel mineralen en spoorelementen in bijenpollen, namelijk: calcium, fosfor, kalium, ijzer, koper, jodium, zink, sulfur, sodium, chloor, magnesium, mangaan, molybdeen, selenium, borium, silicium, en titanium.

2 artikel(en)

per pagina

2 artikel(en)

per pagina