Bijenproducten

Super Honing

Honing kennen we natuurlijk allemaal als de heerlijke zoetmaker. Echter heeft honing nog veel meer goede eigenschappen. Honing wordt wel gezien als natuurlijk antibioticum. Honing wordt in veel oude culturen dan ook gezien als zuiverend middel. Honing bevat een antibacteriële proteïne. Deze proteïne ondersteunt en versterkt het afweersysteem.

Naast deze eigenschapen wordt honing vaak geconsumeerd om allergieën als hooikoorts tegen te gaan. Honing bevat sporen van stuifmeel. Wanneer je honing consumeert met de pollen waardoor de allergische reactie optreedt helpt dit je afweersysteem te versterken en zullen de allergische reacties afnemen.

De kleur, smaak en mate waarin de goede eigenschappen aanwezig zijn is per honing verschillend. Dit wordt bepaald door de planten en bloemen waar de bijen de nectar uit gehaald hebben.

3 artikel(en)

per pagina

 • BIG FOOD Bijenpollen - 500 gram

  BIG FOOD
  Bijenpollen - 500 gram
  Inhoud: 500 gr
    11,95

  Niet in voorraad

 • Big Food Bijenpollen - 1KG - Small Bulk

  BIG FOOD
  Bijenpollen Bijenpollen zijn een bijproduct dat gemaakt wordt door bijen. Pollen is Engels voor stuifmeel. Het stuifmeel wordt door bijen uit bloemen gehaald. Stuifmeel hecht zich aan de bijenpootjes en doordat de bijen over een speciaal scherm lopen, vallen de korrels ervan af. Gebruik Bijenpollen kun je mixen door je ontbijtgranen of door je smoothie. Ook kun je de pollen met wat honing mengen door een omelet. Heerlijk in yoghurt en in andere (na)gerechten. Ook goed te combineren met andere Superfoods.1KG
  Inhoud: 1000 gr
  • 2 voor   24,95 p/s. en bespaar 4%
  • 3 voor   23,95 p/s. en bespaar 8%
  • 5 voor   22,95 p/s. en bespaar 12%

  Niet in voorraad

 • Superfoodz Bijenpollen Raw 200 gr.

  SuperfoodZ
  1 beoordeling(en)

  Superfoodz Bijenpollen Bio Raw zijn calorie-arm.

  Inhoud: 200 g

  Normale prijs:   9,95 -5%

  Aanbieding:   9,45

  Niet in voorraad

3 artikel(en)

per pagina