VOOR 22:00 BESTELD VOLGENDE WERKDAG IN HUIS  VEILIG BETALEN  SPAAR VOOR EXTRA KORTING  GRATIS VERZENDING BOVEN €55,-*  ONZE KLANTEN GEVEN ONS EEN 8,8

Dehydrator

5 artikel(en)

per pagina

 • 4tray dehydrator 4400 zwart

  Excalibur
  Excalibur dehydrator zonder timer – voor het bereiden van de lekkerste rauwe gerechten. Een dehydrator van hoge kwaliteit met 4 verdiepingen. Ideaal voor het op lage temperatuur drogen en bereiden van allerlei soorten rauwe voeding, waaronder zelfgemaakte granola, kaas crackers, boerenkoolchips, gedroogde tomaatjes en nog veel meer.
  Inhoud:

  Normale prijs: € 229,00 -31%

  Aanbieding: € 159,00

 • Tribest Sedona raw food Dehydrator SD-P9000-F

  Tribest

  De Sedona is een droogoven om producten te drogen op een eenvoudige en veilige manier. Door middel van de digitale instelling zullen de twee ventilatoren aangestuurd worden om het gewenste aantal uur op een gewenste temperatuur te draaien.

  Inhoud: 1

  Normale prijs: € 419,00 -10%

  Aanbieding: € 379,00

 • Tribest Sedona COMBO raw food Dehydrator SD9150-F

  Tribest

  De Sedona Combo Dehydrator is een droogoven om groenten en fruit te drogen op een gecontroleerde en veilige manier. 
  Het digitale meetsysteem zorgt voor een nauwkeurige, veilige en efficiënte werking. De twee ventilatoren, die afzonderlijk van elkaar gebruikt kunnen worden, zorgen voor energiebesparend en geluidsarm gebruik.

  Tribest producten hebben een levertijd van 1-3 werkdagen

  Inhoud: 1

  Normale prijs: € 499,00 -10%

  Aanbieding: € 449,00

 • Sedona Express Dehydrator SD-P6280 (plastic laden)

  Tribest

  De Tribest Sedona Express is ‘s werelds eerste volledige droogoven met een compacte en keukenvriendelijk ontwerp. Gebruik alle 11 bladen met de geavanceerde TST-functie om de beste resultaten te krijgen voor al uw drogingsbehoeften. Van groenten, fruit, kruiden, crackers etc.. de centrale single ventilator technologie verzekert van een gelijkmatige luchtstroom en snelle droging. De Tribest Sedona Express stelt u in staat om de temperatuur in te stellen door gebruik te maken van zijn gebruiksvriendelijke all-digital besturingssysteem; precieze droging is nog nooit zo makkelijk geweest. Een geweldige gezonde aanwinst en een ware blikvanger voor de gezonde keuken!

  Tribest producten hebben een levertijd van 1-3 werkdagen

  Inhoud: 1

  Normale prijs: € 479,00 -10%

  Aanbieding: € 431,10

 • Sedona Express Dehydrator SD-P6780 (RVS laden)

  Tribest

  De Tribest Sedona Express voedsel droogoven is ‘s werelds eerste zo volledige droogoven met een compacte en keukenvriendelijk ontwerp. Gebruik alle 11 bladen met de geavanceerde TST-functie om de beste resultaten te krijgen voor al uw drogingsbehoeften. Van groenten en fruit, tot vlees en crackers, de centrale single ventilator technologie verzekert van een gelijkmatige luchtstroom en snelle droging. De Tribest Sedona Express stelt u in staat om de temperatuur in te stellen door gebruik te maken van zijn gebruiksvriendelijke all-digital besturingssysteem; precieze droging is nog nooit zo makkelijk geweest. Alle functionaliteit zonder uw keukenruimte te hoeven opofferen.

  Tribest producten hebben een levertijd van 1-3 werkdagen

  Inhoud: 1

  Normale prijs: € 579,00 -10%

  Aanbieding: € 521,00

5 artikel(en)

per pagina