NU 10% KORTING OP PLENT BEAUTY CARE (UITGEZONDERD VOORDEELPAKKETTEN) MET CODE: PBC10

Bragg Appelazijn innemen als snoepjes

Bragg Appelazijn innemen als snoepjes

appelazijn snoepjes

Neem je dagelijkse appelazijn dosis als een gummysnoepje!

Appelazijn is een van de gezondste dingen die je kunt drinken. Het helpt het bloedsuikerspiegel onder controle te houden, verlaagt het risico op hartaandoeningen en stimuleert uw spijsvertering. Omdat puur innemen niet door iedereen als makkelijk wordt ervaren hebben we hier een recept om de dagelijkse dosis Appelazijn in te nemen als snoepje. Zelfs kinderen zullen dit lekker vinden.

Om deze gum snoepjes te maken, heb je alleen Bragg of Uberti appelciderazijn, appelsap, water en grasgevoerde gelatine nodig. Appelsap helpt de bitterheid van de Appel cider azijn te compenseren, waardoor een gebalanceerde zoete smaak ontstaat. Als een plus krijgt u ook de voordelen van gelatine om uw darm- en huidgezondheid te verbeteren, terwijl uw gewrichten ook worden beschermd!

Begin met het mengen van de vloeibare ingrediënten samen in een grote koekenpan. Strooi het gelatinepoeder erover en meng goed, laat het gedurende twee minuten hydrateren. Schakel vervolgens het vuur laag in en laat het sudderen, roer 5 minuten met een houten lepel tot de gelatine volledig is opgelost. Giet het mengsel in siliconen ijsblokjes trays en laat het in de koelkast stollen voor minimaal een uur voor het opdienen.

appelazijn snoepjes

De gegevens:

Totale bereidingstijd: 1 uur en 10 minuten

Voorbereidingstijd: 5 minuten

Bereidingstijd: 1 uur 5 minuten

Aantal snoepjes: 24

Gebruiksvoorwerpen:
Een grote pan
Houten lepel
Siliconen ijsblokjesbakken of mallen

ingrediënten:

1 ½ kopje organisch appelsap
½ kopje appelciderazijn van Bragg of Uberti
½ kopje water
5 eetlepels gelatinepoeder

instructies:

Combineer het appelsap, appelciderazijn en water in een grote pan (geen hitte) en roer goed. Strooi het gelatine poeder over de vloeistof en meng, laat het zitten gedurende twee minuten.
Schakel het vuur laag in en roer met een houten lepel gedurende vijf minuten totdat de gelatine volledig is opgelost.
Giet het mengsel van gelatine in ijsblokjes en laat het minstens 1 uur in de koelkast voordat u het serveert.
Tip: je kunt deze gummies ook in elke soort siliconenvorm maken die je wilt. Of giet het vloeibare gelatinemengsel in een diepe schaal en snijd het vervolgens in stukjes als het vast is.

Wil je het speciaal voor kinderen maken kan je bij oa de blokker hele leuke siliconen vormpjes kopen van beertjes en fantasievormpjes

Delen: