Inhoud 60 tabs
Royal Green Maca Bevat 500 mg gecertificeerd biologische Maca per capsule.
Royal Green is 100% biologisch en geschikt voor vegetariërs en veganisten.

De unieke eigenschappen Royal Green Maca:

  • 100% gecertificeerd biologische Maca.
  • Afkomstig uit het centraal hooggebergte van de Andes in Peru.
  • Hooggeconcentreerd (6:1).
  • Voor positieve energie.
  • Helpt de vitaliteit te verhogen.
  • Biedt een krachtige ondersteuning bij overgangsverschijnselen.

Royal Green gecertificeerd biologische Maca

Terwijl veel mensen Maca ((Lepidium Meyenii Walpers) kennen als plant, ervaren slechts enkelen de maximale potentie van Maca! De reden hiervoor is de lage kwaliteit van de licht gele, zoet ruikende Maca poeders die beschikbaar zijn. Deze zijn tevens vaak niet gecertificeerd biologisch, bewerkt met hoge hitte en bevatten vulstoffen (maïs & rijstpoeder) en soms zelfs maltodextrine of suiker!

Royal Green Maca 6:1 concentratie

Ons unieke productieproces resulteert in een Maca welke onder een temperatuur van maximaal 45 graden Celsius geconcentreerd wordt. Vaak wordt Maca tot wel 100-120 graden Celsius verhit! Royal Green levert dan ook een ‘raw’ hooggeconcentreerde & 100% gecertificeerd biologische Maca. Niet verhit, niet bestraald en vrij van vulstoffen. We leveren onze Maca in een hoge 6:1 concentratie en in gehele vorm (niets gaat verloren tijdens het extractie proces). Maar liefst 6 kilo verse Maca wordt geconcentreerd naar 1 kilo pure poeder!

Donkere Maca wortels

We gebruiken voor de Royal Green 100% gecertificeerd biologische Maca 80% zwarte, 15% paarse & 5% gele wortels van de hoogste kwaliteit. Dit levert het meest complete voedingsstoffenprofiel op met als resultaat een maximale werking.

Vitaminen & mineralen

De positieve eigenschappen van Maca zijn toe te schrijven aan de van nature aanwezige vitamines, mineralen en essentiële aminozuren. De werkzame stoffen van deze Maca worden in hoge concentratie geleverd, waaronder calcium, magnesium, kalium, ijzer, kiezelzuur en sporen van jodium, mangaan, zink en koper. Deze spelen een belangrijke rol voor het behoud van sterke botten. In 1997 heeft Dr. Chacon aangetoond dat Maca maar liefst 31 goed opneembare mineralen bevat. Maca bevat hiernaast ook de vitamines B1, B2, C en E.

Adaptogeen

Maca behoort bij de “adaptogene” planten omdat voedingsstoffen in Maca een steun kunnen bieden bij stress, spanning en vermoeidheid. Voor wie dus niet goed in zijn vel zit, gespannen of moe is zal Royal Green Maca een krachtige ondersteuning bieden.

Vitaliteitsverhogend

Royal Green gecertificeerd biologische Maca helpt de vitaliteit te verhogen. Maca wordt ook wel het Peruviaanse ginseng genoemd en gerefereerd als ‘het afrodisiacum van de Inca’s’.

Overgang

Heeft u last van de overgang zoals opvliegers en stemmingswisselingen, dan biedt Royal Green Maca de 100% biologische ondersteuning.

Maca bevat geen plantenhormonen, maar brengt het lichaam zelf in een betere conditie om zo een krachtige ondersteuning bij overgangsverschijnselen te bieden.


Schrijf uw eigen beoordeling

U plaatst een beoordeling over: Royal Green Maca

Hoe waardeert u dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Algemene waardering
Kwaliteit

Extra informatie

Artikelnummer 74010
Ean 8710267740107
Merk Royal Green
Gewicht 1
Soort Tabletten
inhoud 60 tabs
Biologisch Biologisch

Vragen en antwoorden over dit product

Stel een vraag

Er zijn nog geen productvragen.


Superfoods Lijst | Al onze superfood producten